APA:
کپیهمایونی راد، عزیز، عزیزی، اصلان، تیموری، رامین، خداویردی وند کشتیبان، عطا، امینی، امیر، و لطف الهی، ندا. (1394). ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی, میکروبی و حسی کمپوت خرما. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 10(2)، 95-102. SID. https://sid.ir/paper/121353/fa
Vancouver:
کپیهمایونی راد عزیز، عزیزی اصلان، تیموری رامین، خداویردی وند کشتیبان عطا، امینی امیر، لطف الهی ندا. ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی, میکروبی و حسی کمپوت خرما. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛10(2):95-102. Available from: https://sid.ir/paper/121353/fa
IEEE:
کپیعزیز همایونی راد، اصلان عزیزی، رامین تیموری، عطا خداویردی وند کشتیبان، امیر امینی، و ندا لطف الهی، “ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی, میکروبی و حسی کمپوت خرما،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 2، pp. 95–102، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121353/fa