APA:
کپیبلقیسی، سبا، عزیزی، محمدحسین، ظهوریان، گیتی، و هادیان، زهرا. (1387). ارزیابی خواص فیزیکی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر- منوگلیسرید و اثر پوشش دهی آن بر افت رطوبت و ویژگی های حسی گوشت تازه گوسفند. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 3(3 (پی در پی 10))، 83-93. SID. https://sid.ir/paper/121406/fa
Vancouver:
کپیبلقیسی سبا، عزیزی محمدحسین، ظهوریان گیتی، هادیان زهرا. ارزیابی خواص فیزیکی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر- منوگلیسرید و اثر پوشش دهی آن بر افت رطوبت و ویژگی های حسی گوشت تازه گوسفند. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛3(3 (پی در پی 10)):83-93. Available from: https://sid.ir/paper/121406/fa
IEEE:
کپیسبا بلقیسی، محمدحسین عزیزی، گیتی ظهوریان، و زهرا هادیان، “ارزیابی خواص فیزیکی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر- منوگلیسرید و اثر پوشش دهی آن بر افت رطوبت و ویژگی های حسی گوشت تازه گوسفند،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 3 (پی در پی 10)، pp. 83–93، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121406/fa