APA:
کپیمیرمقتدایی، لیلا، و کدیور، مهدی. (1392). اصلاح شیمیایی ویژگی های عملکردی پروتئین و نشاسته آرد یولاف و بررسی ویژگی های فیزیکی کیک تهیه شده از آرد یولاف جایگزین شده توسط آن ها. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(2)، 103-112. SID. https://sid.ir/paper/121444/fa
Vancouver:
کپیمیرمقتدایی لیلا، کدیور مهدی. اصلاح شیمیایی ویژگی های عملکردی پروتئین و نشاسته آرد یولاف و بررسی ویژگی های فیزیکی کیک تهیه شده از آرد یولاف جایگزین شده توسط آن ها. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(2):103-112. Available from: https://sid.ir/paper/121444/fa
IEEE:
کپیلیلا میرمقتدایی، و مهدی کدیور، “اصلاح شیمیایی ویژگی های عملکردی پروتئین و نشاسته آرد یولاف و بررسی ویژگی های فیزیکی کیک تهیه شده از آرد یولاف جایگزین شده توسط آن ها،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 2، pp. 103–112، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121444/fa