APA:
کپینائلی، محمدحسین، فرمانی، جمشید، و زرگران، عزیزاله. (1395). مدل سازی نقطه ذوب لغزشی چربی های اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی به صورت تابعی از ترکیب اسیدهای چرب. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 11(1)، 75-86. SID. https://sid.ir/paper/121554/fa
Vancouver:
کپینائلی محمدحسین، فرمانی جمشید، زرگران عزیزاله. مدل سازی نقطه ذوب لغزشی چربی های اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی به صورت تابعی از ترکیب اسیدهای چرب. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛11(1):75-86. Available from: https://sid.ir/paper/121554/fa
IEEE:
کپیمحمدحسین نائلی، جمشید فرمانی، و عزیزاله زرگران، “مدل سازی نقطه ذوب لغزشی چربی های اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی به صورت تابعی از ترکیب اسیدهای چرب،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 1، pp. 75–86، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121554/fa