مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,687
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

775
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 64

چکیده

 مقدمه: نشاسته یکی از فراوان ترین ترکیبات پلیمری است که به عنوان یکی از اجزا غذایی نقش مهمی را در بافت بسیاری از انواع غذاها دارد. نشاسته به عنوان غلیظ کننده و پایدارکننده در صنایع غذایی کاربرد دارد اما به دلیل برخی خواص محدود کننده از جمله مقاومت برشی پایین, تجزیه حرارتی, تمایل زیاد به بیاتی و سینرسیس بالا استفاده از آن در صنعت محدود گردیده است که می توان با اصلاح و تغییر خواص فیزیکی و شیمیایی نشاسته طبیعی آن را کاربردی تر نمود.مواد و روش ها: در این پژوهش, اثر استیله کردن با استیک انهیدرید بر روی نشاسته استخراج شده از جو واریته بهمن کشت شده در منطقه لردگان استان چهارمحال و بختیاری مورد بررسی قرار گرفته است. ویژگی های فیزیکی از جمله سینرسیس, قدرت تورم, خصوصیات حرارتی, ویسکوزیته و خصوصیات مورفولوژیکی تعیین گردید.یافته ها: نتایج حاصل بیانگر آن است که بین قدرت تورم نشاسته شاهد با نشاسته استیله شده در زمان 10 دقیقه, اختلاف معناداری در سطح 0.05 درصد وجود ندارد در حالی که این اختلاف با نشاسته استیله شده در زمان 5 ساعت معنادار می باشد همچنین میزان سینرسیس بین نشاسته شاهد و نشاسته های استیله شده دارای اختلاف معنادار در سطح 0.05 است.استیله کردن همچنین باعث کاهش دمای ژلاتینه شدن در نشاسته های مشتق شده نسبت به نشاسته شاهد می گردد ضمن آن که این تعدیل پیک ویسکوزیته را نیز افزایش می دهد.این تعدیل همچنین باعث ایجاد تغییراتی در مورفولوژی گرانول ها نیز گردید.نتیجه گیری: با توجه به نتایج حاصله, تولید نشاسته اصلاح شده جو, قادر است بعضی از خواص عملکردی نشاسته را بهبود بخشد. چنین نشاسته ای می تواند جایگزین برخی ترکیبات شیمیایی و صمغ های گران قیمت با عملکرد مشابه گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ملک پور، زهرا، حجت الاسلامی، محمد، مولوی، هومان، و کرامت، جواد. (1395). بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو. علوم غذایی و تغذیه، 14(1 (پیاپی 53))، 55-64. SID. https://sid.ir/paper/143093/fa

    Vancouver: کپی

    ملک پور زهرا، حجت الاسلامی محمد، مولوی هومان، کرامت جواد. بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1395؛14(1 (پیاپی 53)):55-64. Available from: https://sid.ir/paper/143093/fa

    IEEE: کپی

    زهرا ملک پور، محمد حجت الاسلامی، هومان مولوی، و جواد کرامت، “بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 1 (پیاپی 53)، pp. 55–64، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143093/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button