APA:
کپیملک پور، زهرا، حجت الاسلامی، محمد، مولوی، هومان، و کرامت، جواد. (1395). بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو. علوم غذایی و تغذیه، 14(1 (پیاپی 53))، 55-64. SID. https://sid.ir/paper/143093/fa
Vancouver:
کپیملک پور زهرا، حجت الاسلامی محمد، مولوی هومان، کرامت جواد. بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1395؛14(1 (پیاپی 53)):55-64. Available from: https://sid.ir/paper/143093/fa
IEEE:
کپیزهرا ملک پور، محمد حجت الاسلامی، هومان مولوی، و جواد کرامت، “بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 1 (پیاپی 53)، pp. 55–64، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143093/fa