APA:
کپیناجی، محمدهادی، شهیدی، فخری، مرتضوی، سیدعلی، کوچکی، آرش، و اسکندری، هادی. (1397). بررسی ترکیب اسیدهای چرب خامه های پاستوریزه صنعتی جنوب ایران. علوم غذایی و تغذیه، 15(3 (پیاپی 59) )، 73-84. SID. https://sid.ir/paper/143118/fa
Vancouver:
کپیناجی محمدهادی، شهیدی فخری، مرتضوی سیدعلی، کوچکی آرش، اسکندری هادی. بررسی ترکیب اسیدهای چرب خامه های پاستوریزه صنعتی جنوب ایران. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1397؛15(3 (پیاپی 59) ):73-84. Available from: https://sid.ir/paper/143118/fa
IEEE:
کپیمحمدهادی ناجی، فخری شهیدی، سیدعلی مرتضوی، آرش کوچکی، و هادی اسکندری، “بررسی ترکیب اسیدهای چرب خامه های پاستوریزه صنعتی جنوب ایران،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 15، no. 3 (پیاپی 59) ، pp. 73–84، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143118/fa