APA:
کپیقریشی راد، سیدمیثم، قنبرزاده، بابک، و غیاثی طرزی، بابک. (1390). تاثیر بکارگیری هیدروکلوئیدهای گوار وکاراگینان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی نان بربری. علوم غذایی و تغذیه، 8(2 (پیاپی 30))، 25-37. SID. https://sid.ir/paper/143170/fa
Vancouver:
کپیقریشی راد سیدمیثم، قنبرزاده بابک، غیاثی طرزی بابک. تاثیر بکارگیری هیدروکلوئیدهای گوار وکاراگینان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی نان بربری. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1390؛8(2 (پیاپی 30)):25-37. Available from: https://sid.ir/paper/143170/fa
IEEE:
کپیسیدمیثم قریشی راد، بابک قنبرزاده، و بابک غیاثی طرزی، “تاثیر بکارگیری هیدروکلوئیدهای گوار وکاراگینان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی نان بربری،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 8، no. 2 (پیاپی 30)، pp. 25–37، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143170/fa