APA:
کپیروفه گری نژاد، لیلا، احسانی، محمدرضا، میزانی، مریم، و طبیبی آذر، مهناز. (1396). تاثیر روش تولید کره بر ویژگی های تغذیه ای و عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی. علوم غذایی و تغذیه، 15(1 (پیاپی 57) )، 5-14. SID. https://sid.ir/paper/143173/fa
Vancouver:
کپیروفه گری نژاد لیلا، احسانی محمدرضا، میزانی مریم، طبیبی آذر مهناز. تاثیر روش تولید کره بر ویژگی های تغذیه ای و عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛15(1 (پیاپی 57) ):5-14. Available from: https://sid.ir/paper/143173/fa
IEEE:
کپیلیلا روفه گری نژاد، محمدرضا احسانی، مریم میزانی، و مهناز طبیبی آذر، “تاثیر روش تولید کره بر ویژگی های تغذیه ای و عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 15، no. 1 (پیاپی 57) ، pp. 5–14، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143173/fa