APA:
کپیجوینده، حسین، دانش، عرفان، و گودرزی، مصطفی. (1397). تاثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید آب نمکی کم چرب تلفیق شده با پروتئین های آب پنیر طی دوره رسیدن. علوم غذایی و تغذیه، 15(4 (پیاپی 60) )، 31-44. SID. https://sid.ir/paper/143195/fa
Vancouver:
کپیجوینده حسین، دانش عرفان، گودرزی مصطفی. تاثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید آب نمکی کم چرب تلفیق شده با پروتئین های آب پنیر طی دوره رسیدن. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1397؛15(4 (پیاپی 60) ):31-44. Available from: https://sid.ir/paper/143195/fa
IEEE:
کپیحسین جوینده، عرفان دانش، و مصطفی گودرزی، “تاثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید آب نمکی کم چرب تلفیق شده با پروتئین های آب پنیر طی دوره رسیدن،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 15، no. 4 (پیاپی 60) ، pp. 31–44، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143195/fa