APA:
کپیمهدی نیا لیچایی، بهناز، اسماعیل زاده کناری، رضا، و دین پناه، غلامرضا. (1397). استخراج ترکیبات فنولی و توکوفرولی گیاه متکا و بررسی تاثیر عصاره آن در پایداری روغن آفتابگردان بعنوان جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی. علوم غذایی و تغذیه، 15(4 (پیاپی 60) )، 81-90. SID. https://sid.ir/paper/143196/fa
Vancouver:
کپیمهدی نیا لیچایی بهناز، اسماعیل زاده کناری رضا، دین پناه غلامرضا. استخراج ترکیبات فنولی و توکوفرولی گیاه متکا و بررسی تاثیر عصاره آن در پایداری روغن آفتابگردان بعنوان جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1397؛15(4 (پیاپی 60) ):81-90. Available from: https://sid.ir/paper/143196/fa
IEEE:
کپیبهناز مهدی نیا لیچایی، رضا اسماعیل زاده کناری، و غلامرضا دین پناه، “استخراج ترکیبات فنولی و توکوفرولی گیاه متکا و بررسی تاثیر عصاره آن در پایداری روغن آفتابگردان بعنوان جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 15، no. 4 (پیاپی 60) ، pp. 81–90، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143196/fa