APA:
کپیامیری، صدیقه، و رادی، محسن. (1392). مقایسه رفتار رئولوژیک محلول ها و امولسیون های روغن در آب پایدار شده توسط صمغ عربی. علوم غذایی و تغذیه، 10(3 (پیاپی 39))، 5-14. SID. https://sid.ir/paper/143273/fa
Vancouver:
کپیامیری صدیقه، رادی محسن. مقایسه رفتار رئولوژیک محلول ها و امولسیون های روغن در آب پایدار شده توسط صمغ عربی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1392؛10(3 (پیاپی 39)):5-14. Available from: https://sid.ir/paper/143273/fa
IEEE:
کپیصدیقه امیری، و محسن رادی، “مقایسه رفتار رئولوژیک محلول ها و امولسیون های روغن در آب پایدار شده توسط صمغ عربی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 10، no. 3 (پیاپی 39)، pp. 5–14، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143273/fa