APA:
کپیصالحی، فخرالدین، کاشانی نژاد، مهدی، سیاه منصوری، پونه، و مرادی، الناز. (1396). سینتیک کاهش رطوبت خرمالو در طی فرآیند خشک کردن ترکیبی هوای داغ - مادون قرمز. علوم غذایی و تغذیه، 14(2 (پیاپی 54))، 39-48. SID. https://sid.ir/paper/143157/fa
Vancouver:
کپیصالحی فخرالدین، کاشانی نژاد مهدی، سیاه منصوری پونه، مرادی الناز. سینتیک کاهش رطوبت خرمالو در طی فرآیند خشک کردن ترکیبی هوای داغ - مادون قرمز. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛14(2 (پیاپی 54)):39-48. Available from: https://sid.ir/paper/143157/fa
IEEE:
کپیفخرالدین صالحی، مهدی کاشانی نژاد، پونه سیاه منصوری، و الناز مرادی، “سینتیک کاهش رطوبت خرمالو در طی فرآیند خشک کردن ترکیبی هوای داغ - مادون قرمز،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 2 (پیاپی 54)، pp. 39–48، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143157/fa