APA:
کپیسلیمی، آزاده، مقصودلو، یحیی، جعفری، سیدمهدی، صادقی ماهونک، علیرضا، کاشانی نژاد، مهدی، و ضیایی فر، امان محمد. (1394). تولید امولسیون های لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با به کارگیری روش سطح پاسخ. علوم غذایی و تغذیه، 12(4 (پیاپی 48))، 55-68. SID. https://sid.ir/paper/143280/fa
Vancouver:
کپیسلیمی آزاده، مقصودلو یحیی، جعفری سیدمهدی، صادقی ماهونک علیرضا، کاشانی نژاد مهدی، ضیایی فر امان محمد. تولید امولسیون های لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با به کارگیری روش سطح پاسخ. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1394؛12(4 (پیاپی 48)):55-68. Available from: https://sid.ir/paper/143280/fa
IEEE:
کپیآزاده سلیمی، یحیی مقصودلو، سیدمهدی جعفری، علیرضا صادقی ماهونک، مهدی کاشانی نژاد، و امان محمد ضیایی فر، “تولید امولسیون های لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با به کارگیری روش سطح پاسخ،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 12، no. 4 (پیاپی 48)، pp. 55–68، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143280/fa