APA:
کپیدباغ، نیلو، حسینی، سیدابراهیم، شعبانی، شاهرخ، و علیمی، مزدک. (1391). بررسی امکان استفاده از نایسین و دی استات سدیم به عنوان نگهدارنده های طبیعی در نگهداری سس فرانسوی. علوم غذایی و تغذیه، 9(3 (پیاپی 35))، 39-56. SID. https://sid.ir/paper/143398/fa
Vancouver:
کپیدباغ نیلو، حسینی سیدابراهیم، شعبانی شاهرخ، علیمی مزدک. بررسی امکان استفاده از نایسین و دی استات سدیم به عنوان نگهدارنده های طبیعی در نگهداری سس فرانسوی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1391؛9(3 (پیاپی 35)):39-56. Available from: https://sid.ir/paper/143398/fa
IEEE:
کپینیلو دباغ، سیدابراهیم حسینی، شاهرخ شعبانی، و مزدک علیمی، “بررسی امکان استفاده از نایسین و دی استات سدیم به عنوان نگهدارنده های طبیعی در نگهداری سس فرانسوی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 9، no. 3 (پیاپی 35)، pp. 39–56، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143398/fa