APA:
کپیفتحی آذر، مریم، سیدین اردبیلی، سیدمهدی، و عزیزی نژاد، رضا. (1391). مقایسه کیفیت نان های بربری تهیه شده با استفاده از دانه های کفیر و مخمر نانوایی. علوم غذایی و تغذیه، 9(3 (پیاپی 35))، 63-72. SID. https://sid.ir/paper/143399/fa
Vancouver:
کپیفتحی آذر مریم، سیدین اردبیلی سیدمهدی، عزیزی نژاد رضا. مقایسه کیفیت نان های بربری تهیه شده با استفاده از دانه های کفیر و مخمر نانوایی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1391؛9(3 (پیاپی 35)):63-72. Available from: https://sid.ir/paper/143399/fa
IEEE:
کپیمریم فتحی آذر، سیدمهدی سیدین اردبیلی، و رضا عزیزی نژاد، “مقایسه کیفیت نان های بربری تهیه شده با استفاده از دانه های کفیر و مخمر نانوایی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 9، no. 3 (پیاپی 35)، pp. 63–72، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143399/fa