مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,523
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

759
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر هموژنیزاسیون با روش فراصوت در ظرفیت نگهداری آب ماست

صفحات

 صفحه شروع 5 | صفحه پایان 10

چکیده

 مقدمه: در سالهای اخیر استفاده از فراصوت به عنوان یک روش غیر حرارتی و غیر مخرب که بازده بالا, سهولت استفاده و پایین بودن هزینه های تعمیر و نگهداری از مزایای آن به شمار می رود در صنایع غذایی نیز جایگاه مهمی پیدا کرده است. در این مطالعه, ظرفیت نگهداری آب ماست تولید شده از شیری که توسط امواج فراصوت هموژنیزه شده با ماست تولید شده از شیری که با روش متداول هموژن شده مورد مقایسه قرار گرفته است.مواد و روش ها: در روش هموژنیزاسیون با فراصوت, از سه دامنه 20%, 50% و 70% و دو زمان 3 و 6 دقیقه استفاده شد.یافته ها: نتایج بررسی در این دو روش نشان داد که ظرفیت نگهداری آب در ماست تولید شده با استفاده از امواج فراصوت بیشتر از روش متداول بوده و این پارامتر با افزایش دامنه فراصوت و زمان بیشتر می شود. بیشترین ظرفیت نگهداری آب 66.18% در 6 دقیقه با دامنه 70% می باشد. در طول مدت تخمیر pH نمونه ها هر 30 دقیقه یکبار مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که تغییرات pH نمونه های تیمار شده با فراصوت مشابه با تغییرات pH نمونه شاهد می باشد.نتیجه گیری: هموژنیزاسیون به روش فراصوت در مقایسه با هموژنیزاسیون به روش کلاسیک موجب افزایش کارایی هموژنیزاسیون و ظرفیت نگهداری آب در ماست می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    آصفی، نارملا، و جعفریان، پریسا. (1392). اثر هموژنیزاسیون با روش فراصوت در ظرفیت نگهداری آب ماست. علوم غذایی و تغذیه، 10(2 (پیاپی 38))، 5-10. SID. https://sid.ir/paper/143408/fa

    Vancouver: کپی

    آصفی نارملا، جعفریان پریسا. اثر هموژنیزاسیون با روش فراصوت در ظرفیت نگهداری آب ماست. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1392؛10(2 (پیاپی 38)):5-10. Available from: https://sid.ir/paper/143408/fa

    IEEE: کپی

    نارملا آصفی، و پریسا جعفریان، “اثر هموژنیزاسیون با روش فراصوت در ظرفیت نگهداری آب ماست،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 10، no. 2 (پیاپی 38)، pp. 5–10، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143408/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button