APA:
کپیبهفر، سمیه، همدمی، ناصر، و اسدی، غلامحسن. (1389). مدل سازی عددی انتقال رطوبت طی خشک کردن خرمای رقم برحی. علوم غذایی و تغذیه، 7(3 (پیاپی 27))، 43-51. SID. https://sid.ir/paper/143430/fa
Vancouver:
کپیبهفر سمیه، همدمی ناصر، اسدی غلامحسن. مدل سازی عددی انتقال رطوبت طی خشک کردن خرمای رقم برحی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1389؛7(3 (پیاپی 27)):43-51. Available from: https://sid.ir/paper/143430/fa
IEEE:
کپیسمیه بهفر، ناصر همدمی، و غلامحسن اسدی، “مدل سازی عددی انتقال رطوبت طی خشک کردن خرمای رقم برحی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 7، no. 3 (پیاپی 27)، pp. 43–51، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143430/fa