APA:
کپیمحمودی اردبیلی، فرانک، و هدایتی فرد، مسعود. (1397). استفاده از هسته انگور (Vitis vinifera) نانو کپسوله به منظور بهبود شاخص های شیمیایی, باکتریایی و افزایش زمان ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss). علوم غذایی و تغذیه، 16(1 (پیاپی 61) )، 75-88. SID. https://sid.ir/paper/143441/fa
Vancouver:
کپیمحمودی اردبیلی فرانک، هدایتی فرد مسعود. استفاده از هسته انگور (Vitis vinifera) نانو کپسوله به منظور بهبود شاخص های شیمیایی, باکتریایی و افزایش زمان ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss). علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1397؛16(1 (پیاپی 61) ):75-88. Available from: https://sid.ir/paper/143441/fa
IEEE:
کپیفرانک محمودی اردبیلی، و مسعود هدایتی فرد، “استفاده از هسته انگور (Vitis vinifera) نانو کپسوله به منظور بهبود شاخص های شیمیایی, باکتریایی و افزایش زمان ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss)،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 1 (پیاپی 61) ، pp. 75–88، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143441/fa