APA:
کپینیک ذات، الناز، و انصاری، سارا. (1397). بررسی تاثیر فرایند حرارتی بر برخی ویژگی های کیفی ذرت طی دوره نگهداری انجمادی. علوم غذایی و تغذیه، 16(1 (پیاپی 61) )، 99-112. SID. https://sid.ir/paper/143442/fa
Vancouver:
کپینیک ذات الناز، انصاری سارا. بررسی تاثیر فرایند حرارتی بر برخی ویژگی های کیفی ذرت طی دوره نگهداری انجمادی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1397؛16(1 (پیاپی 61) ):99-112. Available from: https://sid.ir/paper/143442/fa
IEEE:
کپیالناز نیک ذات، و سارا انصاری، “بررسی تاثیر فرایند حرارتی بر برخی ویژگی های کیفی ذرت طی دوره نگهداری انجمادی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 1 (پیاپی 61) ، pp. 99–112، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143442/fa