APA:
کپیپیروموسوی، سیده فاطمه، حیدری نسب، امیر، هاشمی پوررفسنجانی، حسن، و رجبعلی پورچشمه گز، علی اصغر. (1392). بررسی اثر فیلم های حاوی نانوذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی. علوم غذایی و تغذیه، 10(4 (پیاپی 40))، 65-72. SID. https://sid.ir/paper/143459/fa
Vancouver:
کپیپیروموسوی سیده فاطمه، حیدری نسب امیر، هاشمی پوررفسنجانی حسن، رجبعلی پورچشمه گز علی اصغر. بررسی اثر فیلم های حاوی نانوذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1392؛10(4 (پیاپی 40)):65-72. Available from: https://sid.ir/paper/143459/fa
IEEE:
کپیسیده فاطمه پیروموسوی، امیر حیدری نسب، حسن هاشمی پوررفسنجانی، و علی اصغر رجبعلی پورچشمه گز، “بررسی اثر فیلم های حاوی نانوذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 10، no. 4 (پیاپی 40)، pp. 65–72، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143459/fa