Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

835
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

528
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر فیلم های حاوی نانوذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 72

چکیده

 مقدمه: هدف از این مطالعه بکارگیری فیلم های پلیمری حاوی نانوذرات نقره به عنوان روشی جدید, برای افزایش زمان ماندگاری و حفظ کیفیت در محصول تجاری-صادراتی استان کرمان و همچنین تعیین دمای مطلوب برای نگهداری این محصول می باشد.مواد و روش ها: در این تحقیق بعد از تهیه فیلم های نانوکامپوزیتی حاوی نانوپودر نقره (3% و 5%) رطب مضافتی عزیزاباد بم درون پوشش ها بسته بندی شده و همراه نمونه های شاهدشان در چهار دمای 50oC, 20oC,8oC  و  4oCذخیره شدند. این نمونه ها 2, 7, 21 و 53 روز پس از ذخیره سازی تحت آزمایشات تایید شده توسط موسسه تحقیقات استاندارد صنعتی ایران برای خرما که شامل آزمایشات pH, TSS, اسیدیته و قند احیاء می باشد, قرار گرفتند.یافته ها: به طور کلی همان طور که انتظار می رفت با افزایش اسیدیته, مقدار pH در هر دو نمونه 3% و 5% و شاهد کاهش یافت همچنین مقدار اسیدیته در نمونه های 5% نسبت به نمونه های 3% و شاهد تقریبا در تمامی تیمارها کمتر بود و مقدار pH برای این نمونه ها تقریبا مقدار بیشتری از نمونه های 3% و شاهد داشت. با بررسی اعداد بدست آمده از ازمایشات قند احیاء, مشخص شد که مقادیر قند احیاء مربوط به نمونه های شاهد از مقادیر مربوط به نمونه های 3% و 5% کمتربود. مقدار TSS نیز که مربوط به میزان رسیده بودن نمونه هاست در نمونه های مختلف مقادیر متفاوتی داشت.نتیجه گیری: بیشترین زمان ماندگاری مربوط به نمونه های بسته بندی شده در پوشش های حاوی 5% نانوپودر نقره به مدت 53 روز و بهترین دما برای نگهداری نمونه ها دمای 4oC تعیین شد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

پیروموسوی، سیده فاطمه، حیدری نسب، امیر، هاشمی پوررفسنجانی، حسن، و رجبعلی پورچشمه گز، علی اصغر. (1392). بررسی اثر فیلم های حاوی نانوذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی. علوم غذایی و تغذیه، 10(4 (پیاپی 40))، 65-72. SID. https://sid.ir/paper/143459/fa

Vancouver: کپی

پیروموسوی سیده فاطمه، حیدری نسب امیر، هاشمی پوررفسنجانی حسن، رجبعلی پورچشمه گز علی اصغر. بررسی اثر فیلم های حاوی نانوذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1392؛10(4 (پیاپی 40)):65-72. Available from: https://sid.ir/paper/143459/fa

IEEE: کپی

سیده فاطمه پیروموسوی، امیر حیدری نسب، حسن هاشمی پوررفسنجانی، و علی اصغر رجبعلی پورچشمه گز، “بررسی اثر فیلم های حاوی نانوذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 10، no. 4 (پیاپی 40)، pp. 65–72، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143459/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا