APA:
کپیمظاهری تهرانی، مصطفی، رضوی، سیدمحمدعلی، و طلاکار، حامد. (1387). اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 4(1 (نیمه اول))، 69-77. SID. https://sid.ir/paper/143519/fa
Vancouver:
کپیمظاهری تهرانی مصطفی، رضوی سیدمحمدعلی، طلاکار حامد. اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛4(1 (نیمه اول)):69-77. Available from: https://sid.ir/paper/143519/fa
IEEE:
کپیمصطفی مظاهری تهرانی، سیدمحمدعلی رضوی، و حامد طلاکار، “اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 1 (نیمه اول)، pp. 69–77، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143519/fa