APA:
کپیمیثاقی، علی، سعیدی، معصومه، نوری، نگین، و رضایی گلستانی، محمدرضا. (1397). مطالعه تاثیر اسانس پونه کوهی و عصاره اتانولی بره موم بر ویژگی های ضد باکتریایی و برخی ویژگی های فیزیکی فیلم های زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید. سلامت و محیط زیست، 11(1 )، 111-122. SID. https://sid.ir/paper/146138/fa
Vancouver:
کپیمیثاقی علی، سعیدی معصومه، نوری نگین، رضایی گلستانی محمدرضا. مطالعه تاثیر اسانس پونه کوهی و عصاره اتانولی بره موم بر ویژگی های ضد باکتریایی و برخی ویژگی های فیزیکی فیلم های زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید. سلامت و محیط زیست[Internet]. 1397؛11(1 ):111-122. Available from: https://sid.ir/paper/146138/fa
IEEE:
کپیعلی میثاقی، معصومه سعیدی، نگین نوری، و محمدرضا رضایی گلستانی، “مطالعه تاثیر اسانس پونه کوهی و عصاره اتانولی بره موم بر ویژگی های ضد باکتریایی و برخی ویژگی های فیزیکی فیلم های زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید،” سلامت و محیط زیست، vol. 11، no. 1 ، pp. 111–122، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/146138/fa