APA:
کپیسلیمانی دهنوی، مینا، و شاهانی پور، کهین. (1396). تاثیر عصاره ی هیدروالکلی گل سرخ (Rosa damascena Mill) و شوید (Anethum graveolens) بر گلیکوزیلاسیون پروتئین ها در شرایط آزمایشگاهی. گیاهان دارویی، 16 (دوره دوم)(62)، 108-119. SID. https://sid.ir/paper/15349/fa
Vancouver:
کپیسلیمانی دهنوی مینا، شاهانی پور کهین. تاثیر عصاره ی هیدروالکلی گل سرخ (Rosa damascena Mill) و شوید (Anethum graveolens) بر گلیکوزیلاسیون پروتئین ها در شرایط آزمایشگاهی. گیاهان دارویی[Internet]. 1396؛16 (دوره دوم)(62):108-119. Available from: https://sid.ir/paper/15349/fa
IEEE:
کپیمینا سلیمانی دهنوی، و کهین شاهانی پور، “تاثیر عصاره ی هیدروالکلی گل سرخ (Rosa damascena Mill) و شوید (Anethum graveolens) بر گلیکوزیلاسیون پروتئین ها در شرایط آزمایشگاهی،” گیاهان دارویی، vol. 16 (دوره دوم)، no. 62، pp. 108–119، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15349/fa