مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

897
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

626
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر عصاره ی هیدروالکلی گل سرخ (Rosa damascena Mill) و شوید (Anethum graveolens) بر گلیکوزیلاسیون پروتئین ها در شرایط آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 108 | صفحه پایان 119

چکیده

 مقدمه: یکی از عوارض دیابت ملیتوس گلیکوزیلاسیون پروتئین های مختلف بدن است که باعث تغییر ماهیت, ساختمان و عملکرد بیوشیمیایی آنها می شود. کاهش یا مهار این واکنش باعث بهبود علائم دیابت می شود. به نظر می رسد که استفاده از گیاهان حاوی ترکیبات آنتی اکسیدان در این راه مفید و موثر می باشد.هدف: هدف از این تحقیق, بررسی واکنش گلیکوزیلاسیون آلبومین و هموگلوبین در حضور غلظت های مختلف عصاره ی هیدروالکلی گیاه Rosa damascena Mill و Anethum graveolens می باشد.روش بررسی: 1) جمع آوری گیاهان, 2) عصاره گیری به روش خیساندن, 3) بررسی ظرفیت آنتی اکسیدانی تام با روش DPPH و میزان فنول به روش فولیت- سیویکالتو 4) خالص سازی و اندازه گیری مقدار هموگلوبین از خون انسان, 5) بهینه سازی تثبیت سازی, 6) بررسی میزان گلیکوزیلاسیون, در حضور و غیاب عصاره ها.نتایج: طیق نتایج به دست آمده میزان فنول و ظرفیت آنتی اکسیدانی تام عصاره هیدروالکلی شوید به طور معناداری از گل سرخ بیشتر بوده (P<0.05). بیشترین میزان گلیکوزیلاسیون هموگلوبین در زمان در غلظت 10 میلی گرم گلوکز در مدت 72 ساعت انکوباسیون و برای آلبومین 30 میلی گرم در مدت 72 ساعت بوده است. برای هر دو عصاره در غلظت 0.1 میکروگرم بر میلی لیتر برای دو پروتئین بوده که عصاره هیدروالکلی شوید نسبت به گل سرخ بهتر عمل کرده است (P<0.05).نتیجه گیری: دو عصاره هیدروالکلی شوید و گل سرخ به طور متوسط باعث کاهش گلیکوزیلاسیون آلبومین و هموگلوبین می شوند. اما مطالعات بیشتری برای اثبات این موضوع لازم است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    سلیمانی دهنوی، مینا، و شاهانی پور، کهین. (1396). تاثیر عصاره ی هیدروالکلی گل سرخ (Rosa damascena Mill) و شوید (Anethum graveolens) بر گلیکوزیلاسیون پروتئین ها در شرایط آزمایشگاهی. گیاهان دارویی، 16 (دوره دوم)(62)، 108-119. SID. https://sid.ir/paper/15349/fa

    Vancouver: کپی

    سلیمانی دهنوی مینا، شاهانی پور کهین. تاثیر عصاره ی هیدروالکلی گل سرخ (Rosa damascena Mill) و شوید (Anethum graveolens) بر گلیکوزیلاسیون پروتئین ها در شرایط آزمایشگاهی. گیاهان دارویی[Internet]. 1396؛16 (دوره دوم)(62):108-119. Available from: https://sid.ir/paper/15349/fa

    IEEE: کپی

    مینا سلیمانی دهنوی، و کهین شاهانی پور، “تاثیر عصاره ی هیدروالکلی گل سرخ (Rosa damascena Mill) و شوید (Anethum graveolens) بر گلیکوزیلاسیون پروتئین ها در شرایط آزمایشگاهی،” گیاهان دارویی، vol. 16 (دوره دوم)، no. 62، pp. 108–119، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15349/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button