مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,480
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

570
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر برخی فلاونوییدهای خالص در گلیکوزیلاسیون پروتئین ها در شرایط in vitro

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

 سابقه و هدف: گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی پروتئین ها علت اصلی مشکلات دیابتی و همچنین اختلالات قلبی و عروقی, رتینوپاتی, نفروپاتی و نوروپاتی می باشد. به نظر می رسد آنتی اکسیدان ها تاثیرات بازدارنده موثری بر گلیکوزیلاسیون پروتئین ها داشته باشند.مواد و روش ها: چند نوع فلاونویید از جمله روتین, کامفرول, کوئرستین, آپی ژنین, نارینجین, مورین, بیوچانین آ انتخاب شدند و تاثیرات آنتی اکسیدانی آن ها تحت شرایط in vitro در گلیکوزیلاسیون هموگلوبین, آلبومین و انسولین مورد بررسی قرار گرفت. در ابتدا غلظت مطلوب گلوکز و نیز زمان انکوباسیون برای هر پروتیین تعیین گردید. سپس درصد مهار گلیکوزیلاسیون هر پروتیین در حضور سه غلظت مختلف 10 μg/ml), 5, (0.5 از هر  فلاونویید با روش  اسپکتروفتومتریک  تعیین گردید. یافته ها: نتایج به دست آمده نشان می دهد که بیوچانین آ بهترین باز دارنده گلیکوزیلاسیون انسولین و هموگلوبین است, به طوری که گلیکوزیلاسیون انسولین را 100% و هموگلوبین را 60% مهار می کند. گلیکوزیلاسیون آلبومین به میزان 100% با بیوچانین آ و آپی ژنین مهار می گردد. بحث: انتظار می رود فلاونوییدها تاثیرات بازدارنده ای در عواقب بیماری دیابت داشته باشند و مصرف آن ها می تواند از بروز بسیاری از مشکلات در افراد دیابتی پیشگیری نماید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عسگری، صدیقه، نادری، غلامعلی، و قاری پور، مژگان. (1383). تاثیر برخی فلاونوییدهای خالص در گلیکوزیلاسیون پروتئین ‌ها در شرایط in vitro. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)، 8(1(پیاپی 20))، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/20920/fa

    Vancouver: کپی

    عسگری صدیقه، نادری غلامعلی، قاری پور مژگان. تاثیر برخی فلاونوییدهای خالص در گلیکوزیلاسیون پروتئین ‌ها در شرایط in vitro. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)[Internet]. 1383؛8(1(پیاپی 20)):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/20920/fa

    IEEE: کپی

    صدیقه عسگری، غلامعلی نادری، و مژگان قاری پور، “تاثیر برخی فلاونوییدهای خالص در گلیکوزیلاسیون پروتئین ‌ها در شرایط in vitro،” مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)، vol. 8، no. 1(پیاپی 20)، pp. 1–9، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/20920/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button