APA:
کپیگل محمدی، امیرسینا، کاظمی یزدی، هاله، و نصوحی، نگین. (1399). بررسی اثرضدمیکروبی سه عصاره اتانولی, متانولی و آبی گیاه چای سبز در مقایسه با دهان شویه کلرهگزیدین بر سوش ایرانی باکتری استرپتوکوکوس میوتانس PTCC1683. تحقیق در علوم دندانپزشکی، 17(1 (پیاپی 63) )، 17-24. SID. https://sid.ir/paper/184611/fa
Vancouver:
کپیگل محمدی امیرسینا، کاظمی یزدی هاله، نصوحی نگین. بررسی اثرضدمیکروبی سه عصاره اتانولی, متانولی و آبی گیاه چای سبز در مقایسه با دهان شویه کلرهگزیدین بر سوش ایرانی باکتری استرپتوکوکوس میوتانس PTCC1683. تحقیق در علوم دندانپزشکی[Internet]. 1399؛17(1 (پیاپی 63) ):17-24. Available from: https://sid.ir/paper/184611/fa
IEEE:
کپیامیرسینا گل محمدی، هاله کاظمی یزدی، و نگین نصوحی، “بررسی اثرضدمیکروبی سه عصاره اتانولی, متانولی و آبی گیاه چای سبز در مقایسه با دهان شویه کلرهگزیدین بر سوش ایرانی باکتری استرپتوکوکوس میوتانس PTCC1683،” تحقیق در علوم دندانپزشکی، vol. 17، no. 1 (پیاپی 63) ، pp. 17–24، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/184611/fa