مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

943
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

628
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فراوانی و تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در شیرهای خام شهرستان سقز

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 48

چکیده

 استافیلوکوکوس اورئوس یکی از شایع ترین علل مهم بیماری های منتقله از راه غذا در جهان می باشد که می تواند از طریق پستان مبتلا به ورم پستان بالینی و یا از طریق محیط در روند فرآوری, شیر را آلوده کند. هدف از مطالعه حاضر بررسی میزان فراوانی استافیلوکوکوس اورئوس در شیرهای خام شهرستان سقز و تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی جدایه ها بود. برای این منظور 100 نمونه شیر خام از مناطق مختلف تهیه و آلودگی با استافیلوکوکوس اروئوس با روش کشت مورد ارزیابی قرار گرفت و سپس الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها با استفاده از روش انتشار دیسکی مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج مطالعه, 51 نمونه از شیر خام مورد آزمایش آلوده با استافیلوکوکوس اورئوس تشخیص داده شدند. از مجموع 51 جدایه, 19 جدایه (%37.25) به 1 آنتی بیوتیک, 19 جدایه (%37.25) به 2 آنتی بیوتیک, 3 جدایه (%5.88) به 3 آنتی بیوتیک, 5 جدایه (%9.80) به 4 آنتی بیوتیک, 3 جدایه (%5.88) به 5 آنتی بیوتیک, 1 جدایه (%1.98) به 6 آنتی بیوتیک و 1 جدایه (%1.98) به 8 آنتی بیوتیک به طور هم زمان مقاومت نشان دادند. در مجموع یافته های این تحقیق نشان داد که میزان شیوع استافیلوکوکوس اورئوس و نیز دامنه مقاومت آنتی بیوتیکی آن ها در نمونه های شیر خام آزمایش شده بالا می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    فرج پور، محمدطاها، صادقی زالی، محمدحسین، و قیامی راد، مهدی. (1394). بررسی فراوانی و تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در شیرهای خام شهرستان سقز. بهداشت مواد غذایی، 5(3 (پیاپی 19))، 39-48. SID. https://sid.ir/paper/222773/fa

    Vancouver: کپی

    فرج پور محمدطاها، صادقی زالی محمدحسین، قیامی راد مهدی. بررسی فراوانی و تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در شیرهای خام شهرستان سقز. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1394؛5(3 (پیاپی 19)):39-48. Available from: https://sid.ir/paper/222773/fa

    IEEE: کپی

    محمدطاها فرج پور، محمدحسین صادقی زالی، و مهدی قیامی راد، “بررسی فراوانی و تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در شیرهای خام شهرستان سقز،” بهداشت مواد غذایی، vol. 5، no. 3 (پیاپی 19)، pp. 39–48، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222773/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button