APA:
کپینصراله زاده، احمد، خمیری، مرتضی، صادقی، علیرضا، محمودی، ماندانا، و ابراهیمی، مریم. (1398). بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه, دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر. بهداشت مواد غذایی، 9(4 (پیاپی 36) )، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/222784/fa
Vancouver:
کپینصراله زاده احمد، خمیری مرتضی، صادقی علیرضا، محمودی ماندانا، ابراهیمی مریم. بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه, دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1398؛9(4 (پیاپی 36) ):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/222784/fa
IEEE:
کپیاحمد نصراله زاده، مرتضی خمیری، علیرضا صادقی، ماندانا محمودی، و مریم ابراهیمی، “بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه, دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر،” بهداشت مواد غذایی، vol. 9، no. 4 (پیاپی 36) ، pp. 1–11، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222784/fa