APA:
کپیمحمدی، سیدمسعود، امین لاری، محمود، شکرفروش، سیدشهرام، و حسین زاده، سعید. (1399). بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی های میکروبی, شیمیایی, بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی. بهداشت مواد غذایی، 10(1 (پیاپی37) )، 1-18. SID. https://sid.ir/paper/222914/fa
Vancouver:
کپیمحمدی سیدمسعود، امین لاری محمود، شکرفروش سیدشهرام، حسین زاده سعید. بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی های میکروبی, شیمیایی, بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1399؛10(1 (پیاپی37) ):1-18. Available from: https://sid.ir/paper/222914/fa
IEEE:
کپیسیدمسعود محمدی، محمود امین لاری، سیدشهرام شکرفروش، و سعید حسین زاده، “بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی های میکروبی, شیمیایی, بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 10، no. 1 (پیاپی37) ، pp. 1–18، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222914/fa