APA:
کپیقبادی، آزاده، و جهانگرد، امین. (1395). بررسی غلظت کادمیوم, روی و منگنز در ریشه, ساقه و برگ اسفناج و گوجه فرنگی مصرفی شهر همدان. بهداشت مواد غذایی، 6(3 (پیاپی 23) )، 67-75. SID. https://sid.ir/paper/222985/fa
Vancouver:
کپیقبادی آزاده، جهانگرد امین. بررسی غلظت کادمیوم, روی و منگنز در ریشه, ساقه و برگ اسفناج و گوجه فرنگی مصرفی شهر همدان. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1395؛6(3 (پیاپی 23) ):67-75. Available from: https://sid.ir/paper/222985/fa
IEEE:
کپیآزاده قبادی، و امین جهانگرد، “بررسی غلظت کادمیوم, روی و منگنز در ریشه, ساقه و برگ اسفناج و گوجه فرنگی مصرفی شهر همدان،” بهداشت مواد غذایی، vol. 6، no. 3 (پیاپی 23) ، pp. 67–75، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222985/fa