APA:
کپیطاهری، پریناز، احسانی، محمدرضا، خسروی دارانی، کیانوش، و رضوی، سیدهادی. (1387). تاثیر ترکیب شیر, درصد تلقیح و دمای تخمیر بر رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 در ماست پروبیوتیک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 3(1 (پی در پی 8))، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/389420/fa
Vancouver:
کپیطاهری پریناز، احسانی محمدرضا، خسروی دارانی کیانوش، رضوی سیدهادی. تاثیر ترکیب شیر, درصد تلقیح و دمای تخمیر بر رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 در ماست پروبیوتیک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛3(1 (پی در پی 8)):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/389420/fa
IEEE:
کپیپریناز طاهری، محمدرضا احسانی، کیانوش خسروی دارانی، و سیدهادی رضوی، “تاثیر ترکیب شیر, درصد تلقیح و دمای تخمیر بر رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 در ماست پروبیوتیک،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 1 (پی در پی 8)، pp. 1–10، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/389420/fa