APA:
کپیاحمدی، محمد، اکبری آدرگانی، بهروز، دهقانی، المیرا، و شیرخان، فائزه. (1398). ارزیابی میزان سرب, کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ به کار رفته در فرآورده های گوشتی. بهداشت مواد غذایی، 9(3 (پیاپی 35) )، 75-87. SID. https://sid.ir/paper/223005/fa
Vancouver:
کپیاحمدی محمد، اکبری آدرگانی بهروز، دهقانی المیرا، شیرخان فائزه. ارزیابی میزان سرب, کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ به کار رفته در فرآورده های گوشتی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1398؛9(3 (پیاپی 35) ):75-87. Available from: https://sid.ir/paper/223005/fa
IEEE:
کپیمحمد احمدی، بهروز اکبری آدرگانی، المیرا دهقانی، و فائزه شیرخان، “ارزیابی میزان سرب, کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ به کار رفته در فرآورده های گوشتی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 9، no. 3 (پیاپی 35) ، pp. 75–87، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/223005/fa