مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,351
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,278
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نقش الگوی مصرف شیر، میوه و سبزیجات بر امنیت غذایی

صفحات

 صفحه شروع 726 | صفحه پایان 733

چکیده

 مقدمه: امنیت غذایی عبارت است از دسترسی همیشگی همه مردم به غذای کافی, سالم و مغذی به منظور داشتن زندگی سالم و فعال. برای دستیابی پایدار به امنیت غذایی, اندازه‏ گیری امنیت غذایی در سطح خانوار ضرورت دارد. هدف از این پژوهش بررسی کمی وضعیت امنیت غذایی و تاثیر مصرف شیر, میوه و سبزیجات بر آن در خانوار های شهرستان مرودشت بود.مواد و روش کار: برای تبیین وضعیت امنیت غذایی از روش توصیفی- پیمایشی استفاده گردید. بدین منظور 500 خانوار شهری و روستایی به صورت تصادفی در این شهرستان انتخاب شدند. وضعیت امنیت غذایی با پرسش نامه 18 گویه ای امنیت غذایی خانوار که توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده ارائه شده است, سنجیده شد و هم بستگی بین متغیر ها با آزمون اسپیرمن مشخص گردید.یافته ها: ناامنی غذایی در این مطالعه 73.8% بوده و هم چنین مصرف شیر, میوه و سبزیجات پایین گزارش شده است.بحث و نتیجه گیری: با سیاست گذاری ها و برنامه ریزی های مناسب در زمینه ارتقای وضعیت اجتماعی, اقتصادی و فرهنگ تغذیه ای صحیح خانوار ها و در نظر گرفتن تسهیلاتی مانند اعطای یارانه غذایی و غنی کردن مواد غذایی می توان شیوع ناامنی غذایی را تقلیل داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    اکبرپور، مریم، مهدوی دامغانی، عبدالمجید، دیهیم فرد، رضا، و ویسی، هادی. (1396). نقش الگوی مصرف شیر, میوه و سبزیجات بر امنیت غذایی. پایش، 16(6)، 726-733. SID. https://sid.ir/paper/23634/fa

    Vancouver: کپی

    اکبرپور مریم، مهدوی دامغانی عبدالمجید، دیهیم فرد رضا، ویسی هادی. نقش الگوی مصرف شیر, میوه و سبزیجات بر امنیت غذایی. پایش[Internet]. 1396؛16(6):726-733. Available from: https://sid.ir/paper/23634/fa

    IEEE: کپی

    مریم اکبرپور، عبدالمجید مهدوی دامغانی، رضا دیهیم فرد، و هادی ویسی، “نقش الگوی مصرف شیر, میوه و سبزیجات بر امنیت غذایی،” پایش، vol. 16، no. 6، pp. 726–733، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/23634/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button