APA:
کپیجوکار، مریم، نیکوپور، هوشنگ، امین لاری، محمود، رمضانی، رقیه، و مظلومی، محمدتقی. (1385). تولید آزمایشگاهی چیپس سیب زمینی کم چربی با استفاده از پوشش هیدروکلوئیدی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1(3)، 9-17. SID. https://sid.ir/paper/121286/fa
Vancouver:
کپیجوکار مریم، نیکوپور هوشنگ، امین لاری محمود، رمضانی رقیه، مظلومی محمدتقی. تولید آزمایشگاهی چیپس سیب زمینی کم چربی با استفاده از پوشش هیدروکلوئیدی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛1(3):9-17. Available from: https://sid.ir/paper/121286/fa
IEEE:
کپیمریم جوکار، هوشنگ نیکوپور، محمود امین لاری، رقیه رمضانی، و محمدتقی مظلومی، “تولید آزمایشگاهی چیپس سیب زمینی کم چربی با استفاده از پوشش هیدروکلوئیدی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 3، pp. 9–17، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121286/fa