Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,332
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقدار نیترات و نیتریت در برخی از سبزیجات تولید شده در شهر اصفهان

صفحات

 صفحه شروع 123 | صفحه پایان 125

چکیده

 مقدمه. کاربرد بی رویه مصرف کودهای شیمیایی از نوع نیترات (اوره) و نیز ورود فاضلابهای شهری به مزارع کشاورزی باعث افزایش میزان نیترات و نیتریت سبزیجات و میوه جات بویژه در مناطق صنعتی شده است. در این مطالعه میانگین غلظت نیترات و نیتریت در برخی سبزیجات محاسبه و با مقادیر استاندارد مقایسه شده است. روشها. تعداد 113 نمونه از 15 نوع سبزیجات از مناطق پنجگانه کشاورزی اطراف شهر اصفهان بصورت تصادفی انتخاب و به تفکیک نوع سبزی و در دو گروه , سبزیجات برگی (برگ سبز) و غده ای مقادیر نیترات و نیتریت اندازه گیری شد. نتایج. میانگین مقادیر نیترات در دو گروه سبزیجات برگ سبز و غده ای بترتیب 287.9 و76.3mg/kg  که در مقایسه با مقدار مجاز آن یعنی 67mg/kg بالاتر بود. همچنین میانگین اندازه های نیتریت در دو گروه سبزیجات برگ سبز و غده ای بترتیب 1.7 و1mg/kg  که در مقایسه با مقدار مجاز آن (صفر) بالاتر بود. بحث. تجمع نیترات در بعضی از محصولات گیاهی به مقدار زیاد بستگی به کودهای مصرفی, درجه حرارت, و بارندگی دارد. در صورتی که مقدار نیتریت در حالت طبیعی در سبزیجات ناچیز است, فقط شرایط نامناسب نگهداری باعث توسعه آن می گردد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

جعفری، رمضانعلی، فرزان، علی، عزیززاده، احمد، و غضنفرپور، ناصر. (1380). مقدار نیترات و نیتریت در برخی از سبزیجات تولید شده در شهر اصفهان . پژوهش در علوم پزشکی، 6(پیوست 2)، 123-125. SID. https://sid.ir/paper/26517/fa

Vancouver: کپی

جعفری رمضانعلی، فرزان علی، عزیززاده احمد، غضنفرپور ناصر. مقدار نیترات و نیتریت در برخی از سبزیجات تولید شده در شهر اصفهان . پژوهش در علوم پزشکی[Internet]. 1380؛6(پیوست 2):123-125. Available from: https://sid.ir/paper/26517/fa

IEEE: کپی

رمضانعلی جعفری، علی فرزان، احمد عزیززاده، و ناصر غضنفرپور، “مقدار نیترات و نیتریت در برخی از سبزیجات تولید شده در شهر اصفهان ،” پژوهش در علوم پزشکی، vol. 6، no. پیوست 2، pp. 123–125، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/26517/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا