APA:
کپییاری، زهرا، میرمیران، پروین، و مصلحی، نازنین. (1393). مروری بر اثرات دانه بزرک و ترکیبات غذایی موجود در آن بر سندرم متابولیک و عوامل خطر مرتبط (مقاله مروری). مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، 16(3)، 211-220. SID. https://sid.ir/paper/27777/fa
Vancouver:
کپییاری زهرا، میرمیران پروین، مصلحی نازنین. مروری بر اثرات دانه بزرک و ترکیبات غذایی موجود در آن بر سندرم متابولیک و عوامل خطر مرتبط (مقاله مروری). مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران[Internet]. 1393؛16(3):211-220. Available from: https://sid.ir/paper/27777/fa
IEEE:
کپیزهرا یاری، پروین میرمیران، و نازنین مصلحی، “مروری بر اثرات دانه بزرک و ترکیبات غذایی موجود در آن بر سندرم متابولیک و عوامل خطر مرتبط (مقاله مروری)،” مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، vol. 16، no. 3، pp. 211–220، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/27777/fa