APA:
کپیکرمی اسبو، روح اله، و میرابوالفتحی، منصوره. (1395). تاثیر سوش های مختلف از ساکارومایسس سرویزیه در کاهش میزان آفلاتوکسین های B1, B2, G1 و G2. بهداشت مواد غذایی، 6(3 (پیاپی 23) )، 43-53. SID. https://sid.ir/paper/222978/fa
Vancouver:
کپیکرمی اسبو روح اله، میرابوالفتحی منصوره. تاثیر سوش های مختلف از ساکارومایسس سرویزیه در کاهش میزان آفلاتوکسین های B1, B2, G1 و G2. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1395؛6(3 (پیاپی 23) ):43-53. Available from: https://sid.ir/paper/222978/fa
IEEE:
کپیروح اله کرمی اسبو، و منصوره میرابوالفتحی، “تاثیر سوش های مختلف از ساکارومایسس سرویزیه در کاهش میزان آفلاتوکسین های B1, B2, G1 و G2،” بهداشت مواد غذایی، vol. 6، no. 3 (پیاپی 23) ، pp. 43–53، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222978/fa