APA:
کپیمحمدی، رضا، ذبیح زاده، مریم، دلشادیان، زهره، سرلک، زهرا، مرتضویان، سیدامیرمحمد، و یارحسینی، محمد. (1395). بررسی ویژگیهای بیوشیمیایی و میکروبیولوژیک سویه های مختلف پروبیوتیک در نوشیدنی مالت طی دوره نگهداری یخچالی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 11(3)، 53-62. SID. https://sid.ir/paper/359259/fa
Vancouver:
کپیمحمدی رضا، ذبیح زاده مریم، دلشادیان زهره، سرلک زهرا، مرتضویان سیدامیرمحمد، یارحسینی محمد. بررسی ویژگیهای بیوشیمیایی و میکروبیولوژیک سویه های مختلف پروبیوتیک در نوشیدنی مالت طی دوره نگهداری یخچالی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛11(3):53-62. Available from: https://sid.ir/paper/359259/fa
IEEE:
کپیرضا محمدی، مریم ذبیح زاده، زهره دلشادیان، زهرا سرلک، سیدامیرمحمد مرتضویان، و محمد یارحسینی، “بررسی ویژگیهای بیوشیمیایی و میکروبیولوژیک سویه های مختلف پروبیوتیک در نوشیدنی مالت طی دوره نگهداری یخچالی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 3، pp. 53–62، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/359259/fa