APA:
کپینعمت الهی، آمنه، سهراب وندی، سارا، مرتضویان فارسانی، سیدامیرمحمد، کمیلی، رزیتا، و اسدزاده، سپیده. (1393). بررسی اثر نگهداری یخچالی بر قابلیت زیستی سویه های بومی و صنعتی پروبیوتیک و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی در آب زغال اخته. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 9(4)، 87-96. SID. https://sid.ir/paper/121274/fa
Vancouver:
کپینعمت الهی آمنه، سهراب وندی سارا، مرتضویان فارسانی سیدامیرمحمد، کمیلی رزیتا، اسدزاده سپیده. بررسی اثر نگهداری یخچالی بر قابلیت زیستی سویه های بومی و صنعتی پروبیوتیک و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی در آب زغال اخته. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛9(4):87-96. Available from: https://sid.ir/paper/121274/fa
IEEE:
کپیآمنه نعمت الهی، سارا سهراب وندی، سیدامیرمحمد مرتضویان فارسانی، رزیتا کمیلی، و سپیده اسدزاده، “بررسی اثر نگهداری یخچالی بر قابلیت زیستی سویه های بومی و صنعتی پروبیوتیک و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی در آب زغال اخته،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 4، pp. 87–96، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121274/fa