APA:
کپیدریایی، الهام، و شهریاری، شهلا. (1399). بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره چای سیاه و خاصیت سینرژیستی آن با لسیتین. علوم غذایی و تغذیه، 17(2 (پیاپی 66) )، 55-68. SID. https://sid.ir/paper/360104/fa
Vancouver:
کپیدریایی الهام، شهریاری شهلا. بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره چای سیاه و خاصیت سینرژیستی آن با لسیتین. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛17(2 (پیاپی 66) ):55-68. Available from: https://sid.ir/paper/360104/fa
IEEE:
کپیالهام دریایی، و شهلا شهریاری، “بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره چای سیاه و خاصیت سینرژیستی آن با لسیتین،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 17، no. 2 (پیاپی 66) ، pp. 55–68، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/360104/fa