APA:
کپیشاهسونی مجرد، لیدا، و حسینمردی، فاطمه. (1399). بررسی جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار در بهبود کیفیت و خواص فیزیکو شیمیایی نودل سفید در حضور آنزیم ترانس گلوتامیناز. علوم غذایی و تغذیه، 17(2 (پیاپی 66) )، 23-30. SID. https://sid.ir/paper/362811/fa
Vancouver:
کپیشاهسونی مجرد لیدا، حسینمردی فاطمه. بررسی جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار در بهبود کیفیت و خواص فیزیکو شیمیایی نودل سفید در حضور آنزیم ترانس گلوتامیناز. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛17(2 (پیاپی 66) ):23-30. Available from: https://sid.ir/paper/362811/fa
IEEE:
کپیلیدا شاهسونی مجرد، و فاطمه حسینمردی، “بررسی جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار در بهبود کیفیت و خواص فیزیکو شیمیایی نودل سفید در حضور آنزیم ترانس گلوتامیناز،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 17، no. 2 (پیاپی 66) ، pp. 23–30، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362811/fa