APA:
کپیملاخلیلی میبدی، ندا، مرتضویان، امیرمحمد، میرمقتدایی، لیلا، حسینی، سیده مرضیه، یاسینی، سیدعلی، عزیزی، محمدحسین، و موسوی ندوشن، سمیه. (1398). اثرات ترانس گلوتامیناز میکروبی و نوع تخمیر بر بهبود دسترسی به لیزین در نان گندم: روش سطح پاسخ. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، 6(3 )، 151-164. SID. https://sid.ir/paper/269717/fa
Vancouver:
کپیملاخلیلی میبدی ندا، مرتضویان امیرمحمد، میرمقتدایی لیلا، حسینی سیده مرضیه، یاسینی سیدعلی، عزیزی محمدحسین، موسوی ندوشن سمیه. اثرات ترانس گلوتامیناز میکروبی و نوع تخمیر بر بهبود دسترسی به لیزین در نان گندم: روش سطح پاسخ. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی[Internet]. 1398؛6(3 ):151-164. Available from: https://sid.ir/paper/269717/fa
IEEE:
کپیندا ملاخلیلی میبدی، امیرمحمد مرتضویان، لیلا میرمقتدایی، سیده مرضیه حسینی، سیدعلی یاسینی، محمدحسین عزیزی، و سمیه موسوی ندوشن، “اثرات ترانس گلوتامیناز میکروبی و نوع تخمیر بر بهبود دسترسی به لیزین در نان گندم: روش سطح پاسخ،” مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، vol. 6، no. 3 ، pp. 151–164، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/269717/fa