مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

378
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات ترانس گلوتامیناز میکروبی و نوع تخمیر بر بهبود دسترسی به لیزین در نان گندم: روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 151 | صفحه پایان 164

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ملاخلیلی میبدی، ندا، مرتضویان، امیرمحمد، میرمقتدایی، لیلا، حسینی، سیده مرضیه، یاسینی، سیدعلی، عزیزی، محمدحسین، و موسوی ندوشن، سمیه. (1398). اثرات ترانس گلوتامیناز میکروبی و نوع تخمیر بر بهبود دسترسی به لیزین در نان گندم: روش سطح پاسخ. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، 6(3 )، 151-164. SID. https://sid.ir/paper/269717/fa

    Vancouver: کپی

    ملاخلیلی میبدی ندا، مرتضویان امیرمحمد، میرمقتدایی لیلا، حسینی سیده مرضیه، یاسینی سیدعلی، عزیزی محمدحسین، موسوی ندوشن سمیه. اثرات ترانس گلوتامیناز میکروبی و نوع تخمیر بر بهبود دسترسی به لیزین در نان گندم: روش سطح پاسخ. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی[Internet]. 1398؛6(3 ):151-164. Available from: https://sid.ir/paper/269717/fa

    IEEE: کپی

    ندا ملاخلیلی میبدی، امیرمحمد مرتضویان، لیلا میرمقتدایی، سیده مرضیه حسینی، سیدعلی یاسینی، محمدحسین عزیزی، و سمیه موسوی ندوشن، “اثرات ترانس گلوتامیناز میکروبی و نوع تخمیر بر بهبود دسترسی به لیزین در نان گندم: روش سطح پاسخ،” مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، vol. 6، no. 3 ، pp. 151–164، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/269717/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button