APA:
کپیساری، عباسعلی، میرمعینی، سیده سحر، و دارائی گرمه خانی، امیر. (1399). تاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده. علوم غذایی و تغذیه، 17(2 (پیاپی 66) )، 81-90. SID. https://sid.ir/paper/363459/fa
Vancouver:
کپیساری عباسعلی، میرمعینی سیده سحر، دارائی گرمه خانی امیر. تاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛17(2 (پیاپی 66) ):81-90. Available from: https://sid.ir/paper/363459/fa
IEEE:
کپیعباسعلی ساری، سیده سحر میرمعینی، و امیر دارائی گرمه خانی، “تاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 17، no. 2 (پیاپی 66) ، pp. 81–90، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363459/fa