Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

454
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

556
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

افزایش زمان ماندگاریPenaeus semisulcatus با پوشش بسته بندی نانو نقره بر پایه دی اکسیدتیتانیوم

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 98

چکیده

 مقدمه: میگو یکی از شناخته شده ترین و با ارزش ترین غذاهای دریایی از نظر تغذیه ای می باشد. پوشش های بسته بندی نانو دارای خاصیت ضد میکروبی بوده و باعث توقف رشد و نابودی باکتری ها می شوند. هدف از تحقیق حاضر به کارگیری پوشش های بسته بندی نانو جهت بررسی خاصیت ضد میکروبی آن و نیز بررسی افزایش ماندگاری توام با کیفیت میگوی ببری سبز می باشد. مواد و روشها: تحقیق حاضر به بررسی خاصیت ضد میکروبی پوشش های بسته بندی نانو نقره با درصد های 1000 تاppm 6000 در روز های 0, 3, 7, 10, 14, 17, 21 و 25 پرداخته است. شمارش کلی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلی و نیز کشت آنها در محیط های اختصاصی, سنجش حسی و کیفی نمونه ها و نیز آنالیز سنجش سایز و شکل ذرات نانو از جمله آنالیزهای به کار گرفته شده در تحقیق می باشد. یافته ها: نتایج به دست آمده بیانگر آن بود علی رغم تفاوت معنی دار بین پوشش های حاوی نانو ذرات نقره و پوشش های شاهد, پوشش های نانو استفاده شده از نظر آماری دارای اختلاف معنی دار بر روی باکتری های گونه های مختلف نبودند و به عبارت بهتر هیچ گونه تفاوت معنی داری بین رشد باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیا کلی در مواجهه با نانو ذرات وجود نداشت. نتیجه گیری: آزمون حسی انجام شده نشان دهنده عدم وجود اختلاف معنی دار بین ویژگی های حسی و کیفی نمونه های مجاور با نانو بسته بندی ها و نمونه های شاهد بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اهری، حامد، امان اله نژاد، زینب، مغاره ای، محمدعلی، و پایداری، سعید. (1399). افزایش زمان ماندگاریPenaeus semisulcatus با پوشش بسته بندی نانو نقره بر پایه دی اکسیدتیتانیوم. علوم غذایی و تغذیه، 17(2 (پیاپی 66) )، 91-98. SID. https://sid.ir/paper/363460/fa

    Vancouver: کپی

    اهری حامد، امان اله نژاد زینب، مغاره ای محمدعلی، پایداری سعید. افزایش زمان ماندگاریPenaeus semisulcatus با پوشش بسته بندی نانو نقره بر پایه دی اکسیدتیتانیوم. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛17(2 (پیاپی 66) ):91-98. Available from: https://sid.ir/paper/363460/fa

    IEEE: کپی

    حامد اهری، زینب امان اله نژاد، محمدعلی مغاره ای، و سعید پایداری، “افزایش زمان ماندگاریPenaeus semisulcatus با پوشش بسته بندی نانو نقره بر پایه دی اکسیدتیتانیوم،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 17، no. 2 (پیاپی 66) ، pp. 91–98، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363460/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا