مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

685
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

584
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فعالیت سمّیت سلولی عصاره های سیر و چای سبز در شرایط آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 342 | صفحه پایان 349

چکیده

 سابقه و هدف: سیر (Allium sativum) از خانواده Liliaceae و چای سبز (Camellia sinensis) از خانواده Theaceae در طب سنتی دارای کاربردهای زیادی هستند و اثرات ضدباکتریایی, ضدسرطانی و آنتی اکسیدانی این گیاهان غالباً گزارش شده است. در مطالعه حاضر فعالیت سمّیت سلولی عصاره های سیر و چای سبز بر رده سلولی سرطان سینه انسانی (MCF7) و سلول فیبروبلاست پوست انسان (HDF) مورد ارزیابی قرار گرفت. مواد و روش ها: در این بررسی توصیفی, فعالیت سمّیت سلولی غلظت های مختلف عصاره های الکلی سیر و چای سبز (750, 500 و 250 میکروگرم در هر میلی لیتر) بر رده های سلولی MCF7 و HDF بررسی گردید. رده های سلولی در محیط کشت RPMI حاوی 10 درصد سرم جنین گاوی و 1 درصد پنی سیلین و استرپتومایسین کشت داده شد و در انکوباتور 37 درجه سانتی گراد حاوی 5 درصد دی اکسید کربن و 95 درصد رطوبت قرار گرفت. از روش استاندارد MTT برای برآورد توانایی زیستی سلول ها در مجاورت عصاره های سیر و چای سبز بهره گرفته شد. نتایج: براساس نتایج MTT, عصاره سیر برحسب غلظت و زمان دارای فعالیت ضدسرطانی و بیش از 50 درصد کاهش تراکم سلولی علیه رده سلولی MCF7 می باشد در حالی که روی سلول سالم HDF اثر خاصی نشان نداد (P< 0/01). همچنین عصاره چای سبز روی هیچ کدام از رده های سلولی سرطانی و یا سالم اثر سمّیت نداشت. نتیجه گیری: نتایج حاصل از این تحقیق حاکی از آن است که عصاره سیر از پتانسیل مناسبی برای کنترل سلول های سرطانی برخوردار است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    شریف زاده، علی، عالی، فرانک، حیدری، میلاد، و کوثری، ندا. (1399). بررسی فعالیت سمّیت سلولی عصاره های سیر و چای سبز در شرایط آزمایشگاهی. فیض، 24(3 )، 342-349. SID. https://sid.ir/paper/366895/fa

    Vancouver: کپی

    شریف زاده علی، عالی فرانک، حیدری میلاد، کوثری ندا. بررسی فعالیت سمّیت سلولی عصاره های سیر و چای سبز در شرایط آزمایشگاهی. فیض[Internet]. 1399؛24(3 ):342-349. Available from: https://sid.ir/paper/366895/fa

    IEEE: کپی

    علی شریف زاده، فرانک عالی، میلاد حیدری، و ندا کوثری، “بررسی فعالیت سمّیت سلولی عصاره های سیر و چای سبز در شرایط آزمایشگاهی،” فیض، vol. 24، no. 3 ، pp. 342–349، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366895/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button