APA:
کپیمرادیان، مه رو، گنجلو، علی، و بی مکر، ماندانا. (1398). تاثیر پلی ساکاریدهای برگ فیجوآ بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب طی دوره نگهداری. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 14(2 )، 105-115. SID. https://sid.ir/paper/367545/fa
Vancouver:
کپیمرادیان مه رو، گنجلو علی، بی مکر ماندانا. تاثیر پلی ساکاریدهای برگ فیجوآ بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب طی دوره نگهداری. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛14(2 ):105-115. Available from: https://sid.ir/paper/367545/fa
IEEE:
کپیمه رو مرادیان، علی گنجلو، و ماندانا بی مکر، “تاثیر پلی ساکاریدهای برگ فیجوآ بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب طی دوره نگهداری،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 2 ، pp. 105–115، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367545/fa