APA:
کپیمحمدعلیزاده سامانی، المیرا، و گلی، محمد. (1398). بهینه سازی سس مایونز با استفاده از شیرکنجاله فندق به عنوان جایگزین زرده تخم مرغ در سطوح مختلف صمغ زانتان-گوار به روش سطح پاسخ. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 14(3 )، 75-86. SID. https://sid.ir/paper/367551/fa
Vancouver:
کپیمحمدعلیزاده سامانی المیرا، گلی محمد. بهینه سازی سس مایونز با استفاده از شیرکنجاله فندق به عنوان جایگزین زرده تخم مرغ در سطوح مختلف صمغ زانتان-گوار به روش سطح پاسخ. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛14(3 ):75-86. Available from: https://sid.ir/paper/367551/fa
IEEE:
کپیالمیرا محمدعلیزاده سامانی، و محمد گلی، “بهینه سازی سس مایونز با استفاده از شیرکنجاله فندق به عنوان جایگزین زرده تخم مرغ در سطوح مختلف صمغ زانتان-گوار به روش سطح پاسخ،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 3 ، pp. 75–86، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367551/fa