مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

412
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

510
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی ترکیبات اسانس انیسون (Pimpinella anisum L. ) و بررسی اثر آن بر روی برخی از پاتوژن های غذایی، باسیلوس سرئوس، استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلای O157: H7 و سالمونلا تیفی موریوم، در شرایط آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 113 | صفحه پایان 120

کلیدواژه

حداقل غلظت بازدارندگی (MIC)Q2

چکیده

 سابقه و هدف: امروزه استفاده از اسانس ها در نگهداری مواد غذایی, نه تنها به عنوان مواد ضدمیکروبی طبیعی بلکه به عنوان جایگزینی مناسب برای نگهدارنده های سنتتیک و مضر, مورد توجه بسیاری از محققین قرارگرفته است. این تحقیق با هدف استخراج و شناسایی ترکیبات اسانس انیسون و نیز تعیین خصوصیات ضد میکروبی اسانس انیسون بر روی چهار پاتوژن غذایی گرم منفی و گرم مثبت, انجام گرفت. مواد و روش ها: در این مطالعه پس از استخراج اسانس انیسون توسط دستگاه کلونجر با روش تقطیر با بخار آب, به منظور شناسایی ترکیبات اسانس استخراج شده از دستگاه GC/MS استفاده شد. همچنین میزان حداقل غلظت بازدارنده رشد (MIC) با استفاده از محیط کشت BHI به روش میکرودایلوشن در پلیت های 96 خانه ای, بر روی میکروارگانیسم های باسیلوس سریوس, استافیلوکوکوس اوریوس, اشرشیاکلای O157: H7 و سالمونلا تیفی موریوم, تعیین گردید. یافته ها: در بین ترکیبات شناسایی شده اسانس, trans-anethole (47/87%), gamma-himachalene (46/6%) و meta-anisaldehyde (48/2%), ترکیبات اصلی اسانس انیسون بودند. همچنین میزان MIC برای باکتری های باسیلوس سریوس, استافیلوکوکوس اوریوس, سالمونلا تیفی موریوم و اشرشیا کلی O157: H7 به ترتیب برابر با 05/0, 06/0, 2/0 و 25/0 میکروگرم در میلی لیتر حداقل میزان غلظت بازدارنده رشد بودند. نتیجه گیری: ترکیب اصلی فرار موجود در اسانس انیسون trans-anethole (47/87%), بود. اسانس انیسون با دارا بودن قدرت ضدمیکروبی مناسب می تواند با کنترل رشد پاتوژن های غذایی باعث افزایش ایمنی مواد غذایی گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button