APA:
کپیمجیدی، حمیده، نیک بین، نازیلا، منصوری، برهان، امیرآبادی زاده، علیرضا، ناصری، کبری، کامیار، زهره، و نقی زاده، علی. (1399). مقایسه میزان نمک در نان های عرضه شده در نانوایی های استان خراسان جنوبی در سال های 97-1393. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، 27(2 )، 201-209. SID. https://sid.ir/paper/374259/fa
Vancouver:
کپیمجیدی حمیده، نیک بین نازیلا، منصوری برهان، امیرآبادی زاده علیرضا، ناصری کبری، کامیار زهره، نقی زاده علی. مقایسه میزان نمک در نان های عرضه شده در نانوایی های استان خراسان جنوبی در سال های 97-1393. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند[Internet]. 1399؛27(2 ):201-209. Available from: https://sid.ir/paper/374259/fa
IEEE:
کپیحمیده مجیدی، نازیلا نیک بین، برهان منصوری، علیرضا امیرآبادی زاده، کبری ناصری، زهره کامیار، و علی نقی زاده، “مقایسه میزان نمک در نان های عرضه شده در نانوایی های استان خراسان جنوبی در سال های 97-1393،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، vol. 27، no. 2 ، pp. 201–209، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/374259/fa