APA:
کپیسهولی، محمدحسن، و لاری، ابوالفضل. (1399). ارتباط بین میزان مصرف غذاهای آماده با عوامل خطر CVD در مبتلایان به نفروپاتی دیابتی. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، 14(2 )، 57-67. SID. https://sid.ir/paper/386580/fa
Vancouver:
کپیسهولی محمدحسن، لاری ابوالفضل. ارتباط بین میزان مصرف غذاهای آماده با عوامل خطر CVD در مبتلایان به نفروپاتی دیابتی. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم[Internet]. 1399؛14(2 ):57-67. Available from: https://sid.ir/paper/386580/fa
IEEE:
کپیمحمدحسن سهولی، و ابوالفضل لاری، “ارتباط بین میزان مصرف غذاهای آماده با عوامل خطر CVD در مبتلایان به نفروپاتی دیابتی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، vol. 14، no. 2 ، pp. 57–67، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/386580/fa