مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,166
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

806
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

عوامل مرتبط با مصرف غذاهای آماده در شهر بندرعباس: یک مطالعه مبتنی بر جمعیت (رفتار تغذیه ای)

صفحات

 صفحه شروع 77 | صفحه پایان 86

چکیده

 زمینه و هدف: افزایش قابل توجهی در مصرف غذاهای آماده یا فست فودها در دهه های اخیر دیده شده است. درنتیجه استفاده زیاد از این غذاهای پرکالری و چرب و عدم تعادل بین انرژی دریافتی و مصرفی, شانس ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی عروقی در افراد به شدت افزایش داده است. مطالعه حاضر با هدف تعیین عوامل مرتبط با مصرف غذای آماده در شهر بندرعباس در سال 1392 انجام گرفت.مواد وروش ها: پژوهش حاضر مطالعه ای توصیفی-تحلیلی از نوع مقطعی بود. جامعه آماری را 600 نفر مصرف کننده غذاهای آماده تشکیل داد. روش نمونه گیری ترکیبی از تصادفی خوشه ای و آسان در دسترس بود. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه محقق ساخته جهت سنجش علل گرایش مردم به مصرف غذاهای آماده بود. روایی پرسشنامه توسط متخصصین و پایایی آن در مرحله مطالعه اولیه (پایلوت) مورد تائید قرار گرفت. برای تفسیر داده ها از نرم افزار SPSS16 و روش های آمار توصیفی (میانگین, انحراف معیار, تعداد و درصد) و تحلیلی ( ANOVAو کای اسکوئر دو) استفاده شد. همچنین P<0.05 ازنظر آماری معنادار تلقی گردید.یافته ها: در این مطالعه 52% افراد مرد بوده و 303 نفر (50.5%) از بین غذاهای آماده پیتزا را ترجیح داده بودند. در افراد زیر 25 سال مصرف غذاهای آماده بیشتر از سایر گروه های سنی دیده شد. افراد تحصیل کرده دانشگاهی بیشتر از سایر مقاطع تحصیلی مصرف کننده غذاهای آماده بودند.نتیجه گیری: مصرف غذاهای آماده در افراد جوان و دارای تحصیلات دانشگاهی بیشتر دیده شد. شاید محل سکونت, تحصیلات, وضعیت اشتغال در نوع مصرف غذاهای آماده و همچنین تکرار مصرف این غذاها دخیل باشد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دادیپور، سکینه، مدنی، عبدالحسین، قنبرنژاد، امین، صفری مرادی، علی، امانی، فیروز، حسینی، مرضیه، و یگانه، حمیده. (1393). عوامل مرتبط با مصرف غذاهای آماده در شهر بندرعباس: یک مطالعه مبتنی بر جمعیت (رفتار تغذیه ای). آموزش بهداشت و ارتقای سلامت ایران، 2(2)، 77-86. SID. https://sid.ir/paper/242542/fa

    Vancouver: کپی

    دادیپور سکینه، مدنی عبدالحسین، قنبرنژاد امین، صفری مرادی علی، امانی فیروز، حسینی مرضیه، یگانه حمیده. عوامل مرتبط با مصرف غذاهای آماده در شهر بندرعباس: یک مطالعه مبتنی بر جمعیت (رفتار تغذیه ای). آموزش بهداشت و ارتقای سلامت ایران[Internet]. 1393؛2(2):77-86. Available from: https://sid.ir/paper/242542/fa

    IEEE: کپی

    سکینه دادیپور، عبدالحسین مدنی، امین قنبرنژاد، علی صفری مرادی، فیروز امانی، مرضیه حسینی، و حمیده یگانه، “عوامل مرتبط با مصرف غذاهای آماده در شهر بندرعباس: یک مطالعه مبتنی بر جمعیت (رفتار تغذیه ای)،” آموزش بهداشت و ارتقای سلامت ایران، vol. 2، no. 2، pp. 77–86، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/242542/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button